Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Spoznaj rabljeno opremo

Spremeni način nakupu programske opreme. Zakaj bi plačal polno ceno za nov program, če lahko prihraniš 50 ali še več odstotkov njegove izvirne cene in pridobiš praktično enak izdelek? Naše podjetje ti istočasno ponuja odvečne licence po izvrstnih cenah in kvalitetno tehnično podporo, ki ti bo pomagala s vsem, kar potrebuješ. Ali kaj je točno rabljena oprema in kako deluje? Preberi več spodaj.

Kaj je rabljena oprema in kako deluje?

“Rabljena” oprema pomeni lecence, ki jih prvotni lastniki ne potrebujejo več. Lastniki so večinoma podjetja, ki želijo kupiti nov program ali popolnoma spremeniti opremo. To pomeni, do bojo jih “rabljene” opreme odvečne. Mi jih pa odkupujemo in ponujamo v naši e-trgovini drugim strankam, tako da ne bi šle v odpadke in da bi še lahko služile nekomu drugemu. Dodatno, na ta način lahko prodajamo izdelke po značilno nižjih cenah!

Ali je legalno?

Preprodaja in lastništvo rabljene opreme je 100% legalno – kot je odločilo Sodišče Evropske Unije leta 2012*. Sodišče je navedlo, da “avtor programske opreme ne more nasprotovati nadaljnji prodaji svojih “rabljenih” licenc” ne glede na to, ali so licence opredmentene (CD/DVD) ali neopredmetene (elektronske, ki se jih opravlja online).

To deluje na enak način kot bi hotel preprodati knjigo. Kupiš eno, prebereš in se odločiš, da jo prodaš nekomu drugemu. Ne glede na to, od koga si kupil knjigo, ko je prodana, prodajalec nima pravice vplivati na to, kaj se bo s njo zgodilo v prihodnosti. Enako velja za opremo - ko je odstranjena iz računalnika prvotnega lastnika (torej nerabljena več), lahko se jo proda nekomu drugemu.

In poleg tega, preden nakupimo kakršnokoli rabljeno licenco, skozi tristopenjski postopek preverjanja poskrbimo da je oprema legalna.

*Lahko prebereš celo izjavo za javnost Sodišča Evropske Unije tukaj.

Kakšne so korist pridobitve rabljene opreme od Software Deals?

  • Lahko prihraniš 50 ali več odstotkov cene izdelka v primerjavi s nakupom popolnoma nove opreme.
  • Pridobil boš povsem enak izdelek kot prvi uporabnik, ker oprema ne izgublja svoje kakovosti.
  • Naša podpora je vedno pripravljena, da ti pomaga z vsem, kar bi lahko potreboboval.
  • Izdelek bo lahko nameščen in aktiviran zate zahvaljujoč naši Software Deals Pomoči na Daljavo.
  • 30 dnevna garancija vračila denarja: Lahko vedno vrneš naš izdelek iz kakršnegakoli razloga.

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja