Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Predstavitev Software Deals

Software Deals je bilo ustanovljeno na Češkem leta 2016 in naša usmeritev je bila od samega začetka zagotavljanje najboljše opreme po izvrstnih cenah. Našim strankam se posvečamo in jim ponujamo kakovostno podporo, da bi bile stoodstotno zadovoljne. Naš moto je “Enaka vrednost, boljša cena.” Pri odkupu licenc uporabljamo tristopenjski postopek preverjanja licenc, da se prepričamo, da je vse, kar prodajamo, verodostojno in v odličnem stanju. S prodajo, nekaterim odvečnih licenc, se trudimo preprečiti izgubo nerabljenih izdelkov tako, da bi še lahko služili drugim.

Zanimivosti

  • Več kot 100 000 zadovoljnih strank po celi Evropi.
  • Pomagamo našim strankam privarčevati več kot 10 000 000 € na leto.
  • Naša e-trgovina je osvojila nagrado za Najboljšo Trgovino Leta 2016 (tekmovanje, ki ga organizira Heureka – stran za primerjavo cen).

Poslanstvo in vizija

Vizija

Naš cilj je ponuditi najkakovostnejšo programsko opremo po bistveno nižjih cenah, tako da je cenovno dostopnejša in, da se zmanjša nepotrebna izguba nerabljenih izdelkov.

Poslanstvo

Ta cilj bi radi dosegli s ponudbo verodostojnih izdelkov najvišje kakovosti, ki jih pridobivamo od zaupanja vrednih in preverjenih dobaviteljev. Sočasno iščemo za naše stranke nove zakonite načine za pridobitev licenc po ugodnih cenah.

Zgodovina Software Deals

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja