INFORMACIJE O COVID-19: Zaradi izbruha koronavirusa nadaljujemo z delom na daljavo, iz svojih domov, da ostanemo varni, vendar to ne vpliva na storitve, ki jih zagotavljamo svojim strankam. Še vedno smo tu za vas - 100%!
Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Dostava in plačilo

Dostava

  • Dostava je vedno brezplačna.
  • Vaše naročilo bo poslano takoj po prejetju vašega plačila.
Postopek dostave
Elektronska dostava preko e-pošte Vaša licenca bo dostavljena na e-poštno sporočilo, ki ste ga vnesli pri naročilu. Informacije o namestitvi in aktivaciji vašega izdelka ter ključu izdelka boste prejeli v obliki PDF potrdila. To je najhitrejša in najbolj ekološka oblika vaše licence.

 

 

Plačilo

Za plačilo naročila imate naslednje dva možnosti:

Plačilne metode
Debetna/kreditna kartica Če želite plačati s kartico, boste  na koncu postopka naročanja samodejno preusmerjeni na zavarovani spletni plačilni portal PayU. Plačilo bo izvršeno po vnosu podatkov o kartici.
Bančno nakazilo Podatke o plačilu in predračun boste prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu v povezavi z vašim naročilom.


Opomba: Zagotavljamo vam podaljšano obdobje za vračilo denarja (30 dni), v katerem lahko izdelek enostavno vrnete in dobite polno vračilo (običajno v 3 - 5 delovnih dneh).

 

Kdaj bo moje naročilo prispelo?

Dobavni rok je odvisen od kombinacije načinov dostave in plačila. V spodnji razpredelnici je navedeno, kdaj lahko pričakujete, da bodo vaši izdelki prispeli.

Vrsta izdelka →

Način plačila ↓
Digitalna*1
(ESD)
Preko kartice 15 minut / 1 delovni dan*2
Preko bančnega nakazila 1 - 5 delovnih dni


*1 dostavljena elektronsko po e-pošti
*2 velja za izbrane izdelke

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja