INFORMACIJE O COVID-19: Zaradi izbruha koronavirusa nadaljujemo z delom na daljavo, iz svojih domov, da ostanemo varni, vendar to ne vpliva na storitve, ki jih zagotavljamo svojim strankam. Še vedno smo tu za vas - 100%!
Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Količinski popusti

Prihranite veliko denarja pri nakupu programske opreme

Naše stranke v povprečju prihranijo 50% stroškov pri nakupu programske opreme v naši spletni trgovini. In več kot kupite, boljšo ceno dobite! Za boljšo predstavo si oglejte tri študije primerov naročil. Le kliknite gumb spodaj!

Odpri PDF s študijami primerov

Izpolnite obrazec in izvedite več

Želite vedeti koliko lahko prihranite, kakšen je postopek naročanja ali kako lahko pomagamo aktivirati vaše licence? Izpolnite nezavezujoč kontaktni obrazec spodaj in odgovorili vam bomo na vsa vaša goreča vprašanja!

100% zagotovitev legalne opreme
50% povprečni prihranek
Možnost kritja stroškov programske opreme z nacionalnimi ali sredstvi EU
Dodeljen strokovnjak za svetovanje pri izdelkih
Vse licence so primerne za komercialno uporabo

Enostavna revizija programske opreme

Več kot 150 000 zadovoljnih strank po vsej Evropi.

10 000 000 € prihranijo naše stranke v enem letu.

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja.


Zakaj je programska oprema tako poceni?

Nekatere licence, ki jih prodajamo, so sekundarne, kar pomeni, da so bile že uporabljene, vendar jih prvi lastnik ni več potreboval. To pomeni, da jim je "uporabljena" licenca postala odvečna. V Software Deals te licence zakonito odkupimo in jih nato ponudimo v naši e-trgovini drugim strankam. S tem ohranimo uporabnost in vrednost opreme, prodamo pa jo lahko po bistveno nižji ceni. Ponovna prodaja "uporabljenih" licenc je 100% zakonita, kar je potrdila sodba EU v primeru UsedSoft GmbH v Oracle International Corp. v letu 2012. Če želite izvedeti več o pravni podlagi prodaje sekundarne programske opreme si preberite naš članek.

Ponujamo pa tudi popolnoma nove licence, ki jih kupujemo od naših poslovnih partnerjev, kar omogoča, da licenca ostane cenovno ugodnejša v primerjavi z redno tržno ceno.

Za dodatne informacije izpolnite zgornji obrazec in hitro se vam bomo odzvali. Lahko pa nam pošljete zahtevek za izračun cen pri nakupu večjega števila izdelkov, in posredovali vam bomo vse pravne dokumente še pred vašim nakupom.


Želite postati naš partner B2B?

Ko postanete naš partner dobite:

  • posebni veleprodajni cenik
  • posebno skrb za stranke
  • različne plačilne metode
  • in veliko več ...
Več o sodelovanju B2B 

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja