Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Office 2007 Professional Plus

si|upper
slovenščina in več kot 10 drugih jezikov
 • GB angleščina
 • DE nemščina
 • FR francoščina
 • IT italijanščina
 • PT portugalščina
 • ES španščina
 • RU ruščina
 • HR hrvaščina
 • HU madžarščina
 • RO romunščina
 • + veliko ostalih jezikov
Office 2007 Professional Plus
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
Vrsta licence: elektronsko potrdilo
Izberite različico izdelka:
na zalogi Ni na zalogi
Dostava:
 • Po elektronski pošti
  Po kurirju
 • Na zahtevo V 3 delovnih dneh V 1 delovnem dnevu V 15 minutah
 • Brezplačna dostava
576,00 € 58,99 € 48,35 € brez DDV (22 %)
98% kupcev priporoča nakup na software-deals.si
 • Elektronsko licenčno potrdilo
 • Namestitvena datoteka za prenos
 • Potrdilo o zakonitosti v skladu z zakoni EU
 • Izjava prvotnega lastnika, da se odreka pravici do uporabe izdelka
 • Potrditev nakupa (račun)
Združljivost z OS-om: Windows

Procesor: 500 MHz
Memorija: 256 MB
Prostor na trdem disku: 2 GB
Operacijski sistem: Windows XP SP2, Vista, 7, 8, 8.1 ali 10

Office 2007 Professional Plus

Celovita in zmogljiva zbirka orodij Office, ki bo zadovoljila večino vaših poslovnih potreb

Office 2007 Professional vključuje številne funkcije za izboljšanje učinkovitosti, ki bodo vašemu podjetju pomagale rasti. Ustvarite elegantne dokumente in predstavitve, zgradite močno bazo strank, zmanjšajte stroške trženja in povečajte učinkovitost z orodji Office, ki so enostavna za uporabo. Obvladajte svoj vsakodnevni urnik od A do Ž s to zmogljivo zbirko aplikacij in ji dovolite, da vam prihrani čas!  

Zbirka Office 2007 Standard obsega:

Word 2007
Najpriljubljenejši in najbolj razširjen program za urejanje besedil. Spremenite enostavna besedila v privlačne dokumente, zaradi katerih bo vaše podjetje izstopalo. Uporabite prednastavljene predloge, ki vam bodo prihranile ogromno časa, predvsem v primeru večkratne uporabe.
 
 
Excel 2007
Učinkovito orodje za organiziranje vaših financ, ustvarjanje grafov in statistik ali preglednih seznamov z več tisoč postavkami. Združujte podatke, jih analizirajte, razvrščajte in prebirajte, izvajajte izračune ter še mnogo več. Nato podatkom le še dajte profesionalno in privlačno obliko – z vsem skupaj boste v trenutku opravili!
 
PowerPoint 2007 
Profesionalna rešitev za ustvarjanje čudovitih in učinkovitih predstavitev za kakršnokoli priložnost. Poleg velike količine orodij za urejanje omogoča tudi dodajanje slik, videov, povezav ali glasbe, s pomočjo katerih boste svojo predstavitev lahko dvignili na povsem drugo raven!
 
Outlook 2007 z Business Contact Manager
Upravljajte svoje stike, koledarje in podatke o strankah na enem samem mestu. Upravitelj poslovnih stikov (Business Contact Manager) vam bo pomagal izpeljati prodajni postopek, zagotavljati prvorazredne storitve za stranke ali ustvariti enostavno prilagodljiva poročila za boljše predvidevanje in zaključevanje prodaje. Lahko tudi načrtujete opravke, ki se bodo prikazali v vašem koledarju, da ne boste nikoli več pozabili na sestanek.
 
Publisher 2007
Zmanjšajte stroške trženja tako, da sami poskrbite za spletno stran, e-pošto ali interne tiskane dokumente profesionalnega videza. Ta poslovni program za pripravo publikacij vas bo vodil skozi celoten postopek od skiciranja osnutka do končne izvedbe, ne da bi za to potrebovali strokovna znanja iz grafičnega oblikovanja ali izdelave. Povrhu pa je vmesnik povsem intuitiven tako, da boste aplikacijo v trenutku obvladali!
 
Access 2007
Spremljajte svoje podatke in enostavno ustvarjate poročila. Ta aplikacija vam pomaga pri izgradnji podatkovnih baz tudi brez poglobljenega znanja na tem področju. Uvozite stike iz Outlooka 2007 ali iz zunanjih aplikacij in jih nato združite in razvrstite na način, ki vam najbolj ustreza. Prilagodite podatkovne tabele svojim poslovnim potrebam in si prihranite delo z oblikovanjem poročil pri pripravi podrobnih poročil. Hkrati bo program poskrbel, da bodo vsi vaši občutljivi podatki na varnem – od dovoljenj za dostop, varnostnega kopiranja v rednih intervalih pa do povrnitve izbrisanih podatkov.
 
InfoPath 2007
Aplikacija InfoPath 2007 omogoča lažje ustvarjanje kompleksnih rešitev na strežniku SharePoint Server 2007, ki obsega uporabne obrazce skupaj z delovnimi postopki s področja podjetništva in dostop do pomembnih poslovnih podatkov. InfoPath je bil zasnovan kot zmogljiv XML urejevalnik, ki končnim uporabnikom omogoča enostavno delo s podatki.
 
Skype for Business
Skype for Business vam omogoča, da se povežete s kolegi ali poslovnimi partnerji v vašem podjetju in po vsem svetu. Vzpostavite komunikacijo s pomočjo klepeta, glasovnih klicev in videoklicev. Med sestankom ali predstavitvijo preverite, kdaj so vaši stiki na voljo in povezani s spletom. Na sestanku delite svoj zaslon ali pa prepustite upravljanje drugim.
 
 
Pomembno: Na eni napravi ni mogoče hkrati namestiti sklopa licenc in pa maloprodajnih različic programske opreme. To na primer pomeni, da na istem računalniku ne morete imeti hkrati nameščenih zbirk Microsoft Office Home and Business (Retail licenca) in Project Professional (Volume licenca).

Product request

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja