Še nimate ustvarjenega računa? Ustvari novega

Nastavitve

Office 2016 Home and Business za Mac

gb|upper
angleščina in več kot  4 druga jezika
 • DE nemščina
 • HU madžarščina
 • IT italijanščina
 • FR francoščina
Office 2016 Home and Business for Mac
Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže.
Vrsta licence: elektronsko potrdilo
Izberite različico izdelka:
na zalogi Ni na zalogi
Dostava:
 • Po elektronski pošti
  Po kurirju
 • Na zahtevo V 3 delovnih dneh V 1 delovnem dnevu V 15 minutah
 • Brezplačna dostava
324,00 € 189,99 € 155,73 € brez DDV (22 %)
96% kupcev priporoča nakup na software-deals.si
 • Elektronsko licenčno potrdilo
 • Namestitvena datoteka za prenos
 • Potrdilo o zakonitosti v skladu z zakoni EU
 • Potrditev nakupa (račun)

Procesor: Intel
Memorija: 4 GB RAM
Prostor na trdem disku: 6 GB
Format trdega diska: HFS + (znan tudi kot Mac OS Extended ali HFS Plus)
Ločljivost zaslona: 1280 x 800
Operacijski sistem: Mac OS X 10.10 ali novejši

Office 2016 Home and Business za Mac

Microsoft Office 2016 Home and Business paket za Mac ponuje 5 močne aplikacije (Outlook, Word, Excel, PowerPoint in OneNote), ki vam bodo pomagale došeči najboljše rezultate tako v pisarni kot doma. Premaknite svoje ideje iz misli v resničnost z ustvarjanjem besedilnih dokumentov, predstavitev ali preglednic, kar vam omogoči obsežen nabor orodij. Zadnja različica Office za Mac zagotavlja izboljšan pogled in organizacijo vmesnika, izboljšano aplikacijo Outlook in izvrstno integracjio z OneDrive oblakom skladiščenja.

Word 2016
Obrnite navadno besedilo v sodoben in jasno strukturiran dokument, dodajte slike, diagrame ali povezave in izkoristite širok razpon lastnosti aplikacije. Izkoristite novo podokno opravil Slogi, ki vam dovoli uporabljati vnaprej določene sloge za besedila in odstavke. Novo podokno Krmarjenje vam omogoča z lahkoto pregledati dokument s iskalnikom, brskajoč po naslovih ali po sličicah strani.

 

Excel 2016
An effective tool for keeping track of finances and data in general, creating graphs, doing statistics, or simply crafting well arranged lists with countless items. Gather data, analyze, sort, filter, make calculations, automate repetitive tasks and much more. Excel for Mac newly recognizes most of Windows keyboard shortcuts while keeping the old Mac Excel shortcuts, plus you can use even more statistical functions than ever before!

 

PowerPoint 2016
Odlična rešitev za ustvarjanje lepih in nazornih predstavitev za vsako priložnost (bodisi pomemben delovni projekt, bodisi rojstnodnevno kompilacijo za kolego iz službe). Poleg številnih načinov urejanja besedila lahko dodate slike, posnetke, spletne povezave ali glasbo in s tem predstavitev prenesete na popolnoma novo raven. Ena izmed novih lastnosti aplikacije je  pogled predstavitelja (Presenter View), ki vam omogoča videti naslednji slajd, svoje opombe in časomer, medtem ko si občinstvo ogleduje predstavitev. Ta funkcija olajša nadzor nad vašo predstavitvijo.

 

Outlook 2016
To je vse, kar potrebujete za upravljanje vaših e-pošt in koledarjev na enem mestu. Ta aplikacija ima veliko funkcij, ki lahko poenostavijo vaše vsakdanje delovne obremenitve in olajšajo vodenje poslovnih dogodkov v skladu z vašimi načrti. Delovanje aplikacije je, v primerjavi s prejšnjimi različicami, značilno izboljšano, sporočila se pojavljajo takoj, brez nobene zamude, neprebrana sporočila so pa prikazana krepko. tako da ne bi zgrešili nobenega novega prejetega sporočila.

 

OneNote 2016
Eno od najbolj naprednih orožij za enostavno urejanje vaših zapiskov. Zabeležite svoje misli tako, kako vam je všeč – lahko v obliki besedila, slik, zvokov, izrezkov iz spletnih strani, diagramov ali predogleda dokumentov. S OneNote lahko uredite svoje zapiske v enem hipu!

Product request

Povzetek

Vaš izdelek je bil dodan v košarico

Brezplačna dostava in 30 dnevna zagotovitev vračila denarja